A kezdetek

2009-es alapításunkat követően 2017 január 1. óta napközink, Családi Bölcsődeként működik

A Malvin-Ház Családi Bölcsőde kölcsönös igények találkozásából jött létre, ami szülők és a gondozónői szakma kapcsolatából ered. Én, Baróczi Melinda hosszú éveket dolgoztam az egyik I. kerületi bölcsődében. Látva a szülők egyre nagyobb igényét a gyermekek szakszerű ellátására, megfogalmazódott bennem, hogy az elmúlt évek szakmai tapasztalatát felhasználva, ami nagy gyermekszeretettel és felelősségtudattal párosul, létrehozom a Malvin-Ház Családi Bölcsődét.

A mi Malvin-Házunk

A Malvin-Ház az I. Kerület legszebb részén, a Gellérthegyen, jól megközelíthető, mégis csendes kertvárosi részen helyezkedik el. A villaépület részének kialakítása mindenben megfelel a szakma és a szülők elvárásainak. A berendezés, a tárgyi eszközök 1-4 éves korú gyermekek igényeihez alkalmazkodik.Tágas terek, nagy játszószoba, terasz és kis kert is tartozik az ingatlanhoz. A családi napközi létrehozásakor az a cél lebegett a szemem előtt, hogy többet nyújtsunk a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt, mint a szokásos állami bölcsődében, óvodában.

A hozzánk járó gyermekeket szakképzett, elkötelezett és türelmes gondozónők nevelik, fejlesztik szeretetteljes légkörben. Sok éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva, gyakorlati oktatást biztosítunk a SZÁMALK főiskolásai valamint a META felnőtt képző kisgyermek nevelő, gondozó szakára járó tanulók számára.